החלט. המקום בכשרות מהודרת עם משגיח צמוד, שחיטת ליובאוויטש חלק בית יוסף בהשגחת הרב ביסטריצקי ראש מחלקת הכשרות בעיר צפת והרב שמואל שליהו רב העיר צפת.
כל מוצרי הבקר, טלה ועופות הם שחיטת ליובאוויטש בהשגחת הרב ביסטריצקי.
תוכלו לראות את תעודת הכשרות שלנו כאן >
אפשר לשלוח לנו פניה דרך האתר ונוכל לבדוק ולהחזיר תשובה
עלויות המשלוח משתנים מאזור לאזור, יש להתעדכן בקישור הבא
המשלוחים שלנו יוצאים אליכם ארוזים לבקשתכם ומובלים בקירור.
ניתן לצור איתנו קשר במקרים כאלה 053-2155770
אנחנו עושים את מירב המאמצים שכל המשלוחים יצאו בדיוק כפי שביקשתם, עם זאת, אם נתקלתם בבעיה כלשהי אנחנו כאן בשביל לטפל בה עבורכם, הטלפון שלנו 053-2155770
ברגע שאתם מבצעים הזמנה באתר, נתפסת מסגרת בכרטיס האשראי שלכם בצורה מאובטחת ע"י חברת הסליקה, אחרי הכנת וקיצוב המוצרים הם נשקלים ואת השקילה נעדכן בהזמנה ונסגור את ההזמנה, באותו רגע כרטיסכם יחוייב לפי המחיר הסופי ותקבלו חשבונית מס קבלה עם המשקלים המעודכנים. אנחנו מאוד משתדלים לספק מוצר במשקל הכי קרוב למה שבקשתם אולם מאחר שמדובר במוצרים שקילים תתכן סטייה של עד 15%, לכאן או לכאן.
ככלל, בשרים ודגים שאתם מתכוונים לעשות באותו יום או יום למחרת אפשר לשמור במקרר ולהוציא כחצי שעה לפני ההכנה, במידה והנכם לא מעוניינים להכין את הבשרים והדגים באותו יום או יום למחרת יש להקפיא את המוצרים.
בשר יכול להישמר בהקפאה לתקופה יחסית ארוכה, אנחנו ממליצים לא יותר מ 3-4 חודשים.
חישוב המשקלים מתבצע לפי בן אדם מבוגר וילד, כאשר מבוגר צורך בממוצע כ- 350 גרם וילד כ- 150 גרם, השתמשו במידע זה כדי להתאים את הכמויות למספר האנשים, במידת הצורך תוכלו לקחת רזרבה של 10% יותר.
כתבו בהערות על המוצר ונשמח להכין לכם לפי בקשתכם.
בנוגע לבקר ולטלה, מדובר בשחיטות פרטיות שלנו, של בקר איכות, כאן בארץ הקודש ורק הבשר הזה נכנס אלינו, למפעל הבוטיק של עדרים.
כל נתחי הבקר שמשוווקים טריים, נשמרים אצלינו בקרור בתנאים הכי מחמירים, אנו מכינים את ההזמנות, אורזים ושולחים בקרור ישר אליכם.
הנתחים שיגיעו טריים הינם: כל נתחי הבקר הנקיים, ללא העצם.
נתחי בקר שאנו מקצבים ואורזים אחרי השחיטה ומיד מקפיאים הם: כל הטחונים, כל המתובלים, כל חלקי הפנים, כל הנתחים עם העצם וכל הנתחים שמסיימים יישון יבש, כמו האנטריקוטים, שהם נכנסים להקפאה מיד בסיום היישון. וכל זה על מנת לשמור על האיכות הכי גבוהה למוצרים הללו.
בנוסף מיד אחרי שחיטת הטלאים (כבש צעיר), אנו מקצבים, אורזים ומקפיאים את הבשר וזאת כדי לשמור על איכות בשר הטלה העדין.
לגבי העופות, אנו מקבלים עופות מעוף ירושלים מהשחיטה של הרב ביסטריצקי. העופות לרוב מגיעים אלינו טריים יום אחרי השחיטה ואנו מיד מקפיאים אצלינו. יש פעמים שאנו מקבלים עופות קפואים מראש וזאת לפי ההצע שיש בעוף ירושלים. לכן חשוב להבין שמוצרי העופות לרוב יגיעו אליכם קפואים.
הדגים, נכון לעכשיו קפואים.